Asortiman Doppelherz proizvoda

  1. doppelherz.rs
  2. Proizvodi

Doppelherz proizvodi za zdravlje- asortiman proizvoda

Doppelherz je brend sa veoma dugom tradicijom. Sveobuhvatan asortiman proizvoda uključuje visokokvalitetne vitamine, minerale kao i posebne aktivne sastojke.

Istovremeno, tokom razvoja naših proizvoda razmišljamo o sastojcima i naravno njihovim kombinacijama. Jer poboljšanu zdravstvenu podršku često prati i pomoć kombinovanih hranljivih materija. Zbog toga se aktuelna specijalizovana literatura kontinuirano procenjuje i razvijaju moderne formulacije u naučnom odeljenju, u kompaniji Queisser Pharma.. Većina naših nedavnih razvoja razvila se u tržišne lidere u mnogim segmentima za kratko vreme u Nemačkoj.

Novorazvijeni oblici doziranja za naše dijetetske suplemente takođe imaju visok stepen prihvatljivosti kod naših potrošača. Mikro granule za brz i direktan unos su dobar primer za to. Hranljive materije su sadržane u obliku finih granula u obliku bisera koje se mogu naneti direktno na jezik. Tako da su brzo i direktno dostupni telu - idealni za konzumiranje u pokretu ili u slučaju da neko ima poteškoća sa uzimanjem tableta. Pažljiv odabir sirovina i najnovija saznanja o ishrani osnovni su preduslov našeg rada. Možete biti sigurni: Doppelherz proizvodi predstavljaju poverenje i dugogodišnju zdravstvenu kompetenciju.