Doppelherz – zdravlje za celu porodicu

Naša zvezda vodilja već više od 100 godina: očuvanje zdravlja i blagostanja cele porodice u svim životnim dobima.
Paar am Strand

Fokus našeg rada je oduvek bio usmeren na razvoj visokokvalitetnih proizvoda, kreiranih u cilju poboljšanja zdravlja. Poboljšanje i očuvanje zdravlja su naša konstantna zvezda vodilja koja je dovela do razvoja našeg prvog biljnog tonika pre više od 100 godina i koja je, kao takva, i dan danas duboko zacrtana u misiji naše kompanije. U svakodnevnom radu, jedni druge tretiramo sa poštovanjem zato što je svaki zaposleni važan. Naš rad, koji je prihvaćen od strane svih naših zaposlenih, baziran je na pristupu orijentisanom ka porodici pa strastveno i odgovorno radimo na stvaranju Doppelherz proizvoda kako bismo unapređivali zdravlje čitave porodice.

Održivi i odgovorni

U Doppelherz-u, očuvanje resursa igra ključnu ulogu već više od 20 godina. Kao društveno odgovoran brend, posvećeni smo ograničavanju globalnog zagrijavanja i, sa njim povezanim, emisijama ugljen-dioksida. Ubeđeni smo u to da je smanjenje i neutralisanje emisije ugljen-dioksida podjednako važno kao i izbegavanje upotrebe plastike u pakovanjima proizvoda. Nažalost, zbog striktnih higijenskih normi kao i zbog osiguranja dugotrajnosti pakovanja, nije moguće u potpunosti izbeći emisije ugljen-dioksida. Međutim, ovo uspevamo u potpunosti da neutrališemo, kroz promociju i finansiranje održivih projekata zajedno sa klimatskim stručnjacima u organizaciji ClimatePartner, što sve Doppelherz proizvode čini klimatskim neutralnim. Naš dugoročni cilj jeste da još više smanjimo upotrebu materijala za pakovanje a u zamenu za to koristimo više održivih materijala.

Doppelherz – Samo jedan brend dovoljan za svakoga

Doppelherz je čest saputnik ljudi u toku celog života. Sa širokim asortimanom proizvoda, naše klijente podržavamo od samog početka njihovog života, kroz njegove različite faze pa sve do same starosti.

Imuno aktiv DIRECT
Doppelherz aktiv
Imuno aktiv DIRECT
Cink + Selen + Histidin + Vitamin C
Imun plus+ Echinacea
Doppelherz aktiv
Imun plus+ Echinacea
8 u 1 DEPO odbrana
KOLAGEN 11.000 PLUS
Doppelherz system
KOLAGEN 11.000 PLUS
Zdravlje + Agilnost

Od jačanja imunog sistema, preko podržavanja energetskog metabolizma, fizičkih sposobnosti i lepote koja dolazi iznutra, do održavanja zdravlja očiju i osnaživanja kardiovaskularnog sistema – Doppelherz unapređuje zdrav i aktivan životni stil u svakoj životnoj dobi.

U našem asortimanu, svako lako može pronaći odgovarajući proizvod. Svi Doppelherz proizvodi imaju razumljiv dizajn kako bi naši korisnici jednostavno i na prvi pogled prepoznali proizvod koji odgovara baš njihovim potrebama. Način upotrebe i sastojci su takođe jasno istaknuti. Od tableta, kapsula, mikropeleta, prahova, tečnih štapića, pastila, tečnih proizvoda, pa sve do sprejeva za nos i kapi za oči – među Doppelherz proizvodima, svaki korisnik može pronaći odgovarajuću formu i dozu proizvoda.

Mi smo veoma posvećeni potrebama naših klijenata. Na primer, naš globalni asortiman uključuje čak 26 različitih proizvoda magnezijuma. Ovo nam omogućava da ponudimo proizvod koji odgovara svim potrebama naših korisnika.

Topla i prijateljska komunikacija

Veliki značaj pridajemo komunikaciji sa našim korisnicima. Stoga nudimo različite pristupe i kanale preko kojih nas možete kontaktirati. Putem telefona, imejla, pisma, vebsajta ili društvenih mreža, mi smo u službi naših klijenata i odgovaramo na sva njihova pitanja i komentare u predstavništvu naše kompanije u Flensburgu, od ponedeljka do petka. Fokusiramo se na individuu: naša korisnička služba na pitanja naših korisnika odgovara kompetentno i u koordinaciji sa svim relevantnim odeljenjima kako bi pronašla rešenja i odgovore na svako pitanje. Verujemo da je poverenje, koje nam korisnici Doppelherz prozvoda daju, vredna imovina koju izuzetno cenimo.

Doppelherz je dostupan tamo gde ste vi

Mi razvijamo i proizvodimo inovativne proizvode prema najvišim standardima čiji je odnos cene i kvaliteta izvanredan. Osim toga, veoma nam je važno i da su Doppelherz proizvodi dostupni gdegod naši korisnici svakodnevno kupuju i gde je vrhunska usluga na prvom mestu: u apotekama, drogerijama, supermarketima ili online prodajama.

Globalni brend sa dugom tradicijom

Brend Doppelherz ima dugu tradiciju u Nemačkoj koja se proteže kroz period od nekoliko generacija. U toku stogodišnje istorije brenda, razvijen je i proizveden veliki broj proizvoda prilagođenih zahtevima i potrebama potrošača. Ovo je rezultiralo bogatim iskustvom koje iznova i iznova crpimo za nove poduhvate. U isto vreme, na oku držimo i najnovija istraživanja. U toku poslednjih nekoliko decenija, asortiman naših proizvoda se konstantno širio a Doppelherz je prerastao u brend koji predstavlja saputnika cele porodice. Ovo se ne odnosi samo na nemačko tržište: klijenti u više od 60 zemalja širom sveta se mogu osloniti na naše visokokvalitetne proizvode.

Doppelherz se uvijek zalagao za kvalitet

Iza visokog standarda proizvodnje naših proizvoda stoji posvećenost i bogato iskustvo naših zaposlenih koji se brinu o kvalitetu u toku razvoja proizvoda i selekcije sastojaka. Svi Doppelherz proizvodi sadrže visokokvalitetnu kombinaciju pažljivo biranih sastojaka i odobreni su od strane nadležnih Agencija za ljekove ili Evropske Agencije za Sigurnost Hrane. Pre nego se naši proizvodi nađu na tržištu, moraju proći kroz naš rigorozan sistem kontrole kvaliteta jer ništa ne prepuštamo slučaju. Svi proizvodi su podvrgnuti odgovornom testiranju pod strogim uslovima pre nego dobiju dozvolu za prodaju.